×

Munakoppi on toistaiseksi suljettu koronaepidemian vuoksi

Munakoppi toimii poikkeusajan tilauslomakkeen kautta. Eli kennot tilataan meidän kotisivuilta, ja haetaan itse valitsemanasi aikana. Olemme lisänneet hakupäivän, eli nyt munia voi hakea sekä maanantaina 14:00 – 17:00 että torstaina 13:00 – 18:00. Lukemalla tilauslomakkeen ohjeet ja noudatamalla niitä, pienenee tartuntariskit huomattavasti.


Suomen hallitus esitti 25.2.2021 Suomeen kolmen viikon poikkeustilan, joka alkaa 8.3.2021. Etelä-Karjalan alueellinen COVID-19 tilannekuvaryhmä totesi ylimääräisessä 25.2.2021 järjestetyssä kokouksessa, että koronavirusepidemia on Etelä-Karjalan alueella leviämisvaiheessa. Tiukempia rajoituksia on tulossa.

Alustavien tietojen mukaan leviämisvaiheen aikana, kuten muutenkin koronaepidemian aikana, on turhia ihmiskontakteja vältettävä. Munakopilla on aina ihan hitosti porukkaa. Vaikka kävijät ovat todella valveutuneita ja fiksuja, emme voi ottaa riskiä omasta tai kenenkään muun sairastumisesta tai viruksen levittämisestä munakopilla.

Sillä välin myymme niitä munia mitä meillä on tilauslomakkeen kautta.

Toimitamme munia kauppoihin, hotelleihin, ravintoloihin sekä ruokapiireihin normaalisti.

 

Me myymme munakopilla luomukananmunia suoraan täältä meidän tilalta. Munakoppi on avoinna joka torstai kello 13.00 – 18.00. Jos torstai on pyhäpäivä, munakoppi on avoinna edellisenä keskiviikkona.

Meillä on munakopilla aina myyjä, ja maksuvälineenä toimii vain käteinen. Munakoppi on paikka, jossa kannattaa kysyä kanoista ja munista hampaankoloon jääneitä tiedonjyviä. Jos me emme tiedä sitä, otamme siitä selvää.

Kananmunat myydään vain kennoissa, joissa on 30 kananmunaa. Sekundamunia ei voi varata etukäteen, eikä niitä myydä minään muuna aikana, kuin munakopin aukioloaikana.

Osoite on Soskuantie 91, 53400 Lappeenranta. 6-tieltä Konnunsuon suuntaan, mutta elä käänny Konnunsuolle, vaan jatka matkaa kunnes tulee 50 km/h nopeusrajoitus. Kohta tulee Kuorttisen luomukanala -kyltti oikealle alasviettävälle hiekkatielle. Jatka hiekkatietä kilometrin verran ja tien vasemmalla puolella on meidän munanmyynti. Sitä ennen on kuivurin sienällä iso kaura-aiheinen taideteos.

Paljonko munat maksavat munakopilla?

  • 10 € – kaupassa myytävät tasalaatuiset isot munat.
  • 7 € – epäkurantit, mutta vahva- ja ehjäkuoriset munat.
  • 5 € – nuorten kanojen ensimunat, eli pikkumunat.
  • 3 € – sekundamunat, eli kuoririkkoiset, joita ei kannata keittää.