Miksi tyytyä ohukaisiin, kun hetkessä voi paistella paksukaisia? Satokauden herkku appelsiini pääsee aurinkoiseen pääosaan näissä paksuissa pannukakuissa! Helppoa, nopeaa ja herkullista esimerkiksi viikonlopun aamupalapöytään!
Ohje
- 2 luomumunaa
- 0,5 dl sokeria
- 1 appelsiinin kuoriraaste ja mehu
- 3,5 dl vehnäjauhoja
- 1,5 tl leivinjauhetta
- 1,5 dl maitoa
- Sekoita munat ja sokeri.
- Lisää appelsiinin raastettu kuori ja mehu.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
- Paista paksukaiset öljytyllä pannulla kauniin kullanruskeiksi.
- Tarjoa esimerkiksi appelsiinilla maustetun kermarahkan kanssa!
Paksukaisia voi myös pakastaa pahan päivän varalle!