×

Hernepihvit

Ei kannata vetää herneitä nenään.

Ne on nimittäin paljon parempia pihveinä!

Mukaan ei tarvita munia mutkikkaampaa. Kahden raaka-aineen hernepihvit ovat hurmaavan herkullisia ja käyvät kaikille aina keliaakikoista maitoallergisiin.

Pirtsakan väriset pihvit passaa proteiininlähteeksi lautaselle, leivän päälle, välipalaksi tai evääksi ja valmistuvat vieläpä vikkelästi!

Hernepihvit

  1. Kiehauta herneet pienessä vesitilkassa kasarissa supernopeasti.
  2. Kaada lävikköön ja huuhtele kylmän veden alla, kunnes ovat jäähtyneet.
  3. Nakkaa herneet, munat ja suola kapeaan, korkeaan astiaan ja surauta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
  4. Paista miedolla lämmöllä kevyesti öljytyllä (lettu)pannulla pieniksi pihveiksi.