×

Raejuustopaistos

Kun makeanhäkärä ei helpota pelkkiä porkkanoita popsimalla tai maitosuklaata miettimällä, on otettava kovemmat keinot käyttöön. Tämä helppo herkku valmistuu vikkelästi vain muutamasta raaka-aineesta ja on luontaisesti gluteeniton! Paistos passaa tarjottavaksi myös jälkiruokana leipäjuuston tapaan.

  • 250 g raejuustoa
  • 100 g maitorahkaa
  • 1,5 dl maitoa
  • 4 luomumunaa
  • 1,5 tl vaniliinisokeria
  • 1,5 rkl sokeria
  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan.
  2. Paista 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin ja paistos on hyytynyt.

Paistoksen voi paistaa myös uunin kestävissä pienemmissä annosvuoissa, tällöin paistoaika on lyhyempi. Raejuustopaistos on herkkua sellaisenaan ja erityisen hyvää hillosilmällä höystettynä!