×

Paksukaiset

Miksi tyytyä ohukaisiin, kun hetkessä voi paistella paksukaisia? Satokauden herkku appelsiini pääsee aurinkoiseen pääosaan näissä paksuissa pannukakuissa! Helppoa, nopeaa ja herkullista esimerkiksi viikonlopun aamupalapöytään!

Ohje

  • 2 luomumunaa
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 appelsiinin kuoriraaste ja mehu
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 1,5 dl maitoa
  1. Sekoita munat ja sokeri.
  2. Lisää appelsiinin raastettu kuori ja mehu.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
  4. Paista paksukaiset öljytyllä pannulla kauniin kullanruskeiksi.
  5. Tarjoa esimerkiksi appelsiinilla maustetun kermarahkan kanssa!

Paksukaisia voi myös pakastaa pahan päivän varalle!