×

Kesäkurpitsapihvit

Kun kylään kurvaa kasvissyöjäkaveri ja ruokapöytään pitäisi keksiä muutakin kuin makkaraa, on syytä kääntyä kasvimaan antimien puoleen. Kesäkurpitsasesonki käy nyt kuumimmillaan ja tällä kertaa tuo monipuolinen, satoisa kasvis pääsee näyttämään kyntensä maukkaiden pihvien muodossa!

  • 3 luomumunaa
  • 1 (n.300 g) kesäkurpitsa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl juustoraastetta
  • 1 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria ja valkosipulijauhetta
  • persiljaa silputtuna
  1. Raasta kesäkurpitsa ja nosta raaste siivilään.
  2. Puserra ylimääräinen neste pois ja kaada raaste kulhoon.
  3. Sekoita loput aineet joukkoon ja anna hetken verran turvota.
  4. Paista öljytyllä pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi.

Vinkki!

Nopea fetakastike kasvispihveille syntyy kreikkalaisesta jogurtista, murennetusta fetasta, sitruunasta, valkosipulista ja persiljasta sekä ripauksista suolaa, sokeria ja pippuria!