×

Banaanivoffelit

Resepti, joka pelastaa pimeät, astetta ankeammat aamut, piristää sadepäivän välipalana ja maistuu iltapalaksi ihan kaikille. Ja onhan näiden äärellä muutama perheriitakin saatu sovittua. Paljon luvattu, mutta täyttä totta!

Ilman vehnää tai sokeria valmistuvat terveelliset banaanivoffelit vievät kielen mennessään, mutta tuovat kyökkiin hurmaavan tuoksun. Niin ja kotiin rauhan.

  • 2 banaania
  • 4 luomumunaa
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl kaurajauhoja
  • 0,5 dl maitoa
  • 0,5 tl suolaa
  • kanelia, kardemummaa ja vaniljaa
  • rypsiöljyä paistamiseen
  1. Soseuta banaanit sauvasekoittimella.
  2. Kaada sose kulhoon ja sekoita loput ainekset mukaan.
  3. Kuumenna vohvelirauta, sipaise rypsiöljyä pintaan ja paista vohvelit kullanruskeiksi!

Voffelit maistuvat makealta sellaisenaan, marjojen tai hedelmälohkojen kanssa. Ompa näitä nähty nautittavan myös juustosiivujen kera – eli kukin tyylillään!